Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Punten hard nodig !!

Beste leden,

Aanstaande zondag komt Clinge op bezoek bij VVT. Het betreft de 9e wedstrijd uit de competitie.

Na de verliespot van vorige week zullen onze mannen tegen Clinge zich moeten zien te herpakken. De punten moeten in Terneuzen blijven.

Clinge staat momenteel op de 10e plaats met 7 punten uit 8 wedstrijden, waar VVT op de 14e plaats staat met 4 punten.

Deze spannende wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wim Broekhoven.

Komende zondag spelen ook VVT 2 en 3 een thuiswedstrijd.
VVT 2 speelt om 12:00 uur tegen Roosendaal 2 en VVT 3 vervolgens om 12:30 uur tegen Breskens 2.  Overigens is de wedstrijd van VVT 4 verplaatst naar andere datum.

En natuurlijk starten we zaterdagmorgen weer om 9:00 uur met de 1e jeugdwedstrijden, zo spelen deze zaterdag onder andere JO19-1, JO17-3, JO14-2, MO15-1 thuis. In totaal 11 wedstrijden.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

U kunt nog steeds online loten kopen voor de grote club actie en zo kans maken op mooie prijzen én onze vereniging steunen https://clubactie.nl/actie/voetbalverenigingterneuzen

300_clubactie3.jpg

En mocht u met deze koudere temperaturen zin hebben in iets warms denk dan eens aan onze Oliebollenactie!!

Zaterdag 8 december gaan we weer oliebollen bakken bij VVT.
Mocht u al willen bestellen, dat kan op zondag 25 november in de kantine van 13:00 tot 15:00 of via de mail: info@vvterneuzen.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer

De oliebollen gaan over onze toonbank voor leuke bedragen:

• per stuk € 0,75
  • per 5 stuks € 3,50
  • per 10 stuks € 6,00

Zaterdag 8 december zal er een kraam in de kantine staan waar de heerlijke oliebollen te koop zijn en waar de bestelling tussen 10:00 en 14:30 uur kan worden opgehaald.

300_oliebollen.jpg

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media