Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Gaat het zondag gebeuren !

Beste leden,

As zondag komt Steenbergen op bezoek bij VVT. Het betreft de 11e wedstrijd uit de competitie.

Afgelopen zondag nipt verloren met 3-2 waar gelijkspel zeker verdiend was, spelen onze mannen nu thuis tegen Steenbergen.
Steenbergen staat momenteel op de 10e plaats met 11 punten uit 10 wedstrijden, waar VVT helaas nog op de 14e plaats staat met 4 punten.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter G.M.J. Tunders.

Ook de overige (zondag) senioren teams spelen een thuiswedstrijd. We starten om 9:45 uur op het kunstgras met VVT 4 tegen Biervliet 3, daarna VVT 2 tegen SC Gastel 3 en vervolgens VVT 3 tegen Hontenisse 3

Zaterdagmorgen starten we uiteraard weer om 9:00 uur met de 1e jeugdwedstrijden, zo spelen deze zaterdag onder andere JO9-3, JO9-2, JO12-1, MO15-2 en JO19-1 thuis.

En voor de liefhebbers, zaterdag worden er weer heerlijke oliebollen gebakken. De verkoop start vanaf 10:00 uur.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

Het is vandaag vrijdag 7 december en dat betekent dat het Nationale Vrijwilligersdag is!

VV Terneuzen is een van de vele verenigingen die gerund wordt door enthousiaste vrijwilligers. Via deze weg wil het bestuur al deze mensen ontzettend bedanken voor de inzet die zij afgelopen jaar hebben getoond. Zonder jullie was de club nooit gekomen waar we nu staan.

300_nieuw_nationale_vrijwilligersdag.jpg

VVT bedankt alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan onze vereniging.

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media