Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Gezellige feestdagen en een sportief 2019

Beste leden,

Beste leden, sponsoren, vrijwilligers en vrienden van VVT,

300_m436_thumb_300_winterstop_1.png

Nu de winter is begonnen en de daarbij behorende winterstop van start is gegaan willen we jullie ook juist nu op de hoogte houden. De accommodatie is gesloten van 21 december tot 7 januari. In het weekend van 12/13 januari worden de eerste wedstrijden weer gespeeld.

Activiteiten

We kunnen terugblikken op geslaagde activiteiten afgelopen periode voor onze jeugd; Halloweentocht, pietenbingo, Sint activiteiten waren goed bezocht en goed georganiseerd.

Zo ook de Super Sunday activiteiten en de oliebollenbak van 8 december

Waarvoor dank aan al die vrijwilligers die telkens weer hun mouwen op stropen en er tegen aan gaan voor onze vereniging, super!!

300_sposnorloop.png

Traditie getrouw organiseren we ook begin komend jaar de sponsorloop en aansluitend de mogelijkheid om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

U sponsort toch ook wel een paar kilometertjes zodat we het jaar sportief kunnen beginnen met de teams. Het doel van deze sponsorloop is het verder opknappen van de kleedlokalen.

Inschrijven start vanaf 13.00 uur waarna de loop om 14.00 uur van start gaat. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel in de kantine.

Nieuwe jaar

De derby van ons eerste elftal tegen Philippine staat gepland op zaterdagavond 19 januari 19.30 op ons sportcomplex. We hopen van harte dat we velen van jullie kunnen ontvangen om ons team aan te moedigen.

Na wat trainers wissels zijn zij weer helemaal klaar om punten te gaan pakken na de winterstop. Ook in de zaal zullen een aantal spelers aantreden in de Vliegende Vaart tijdens het Soccertoernooi (woensdag 3 januari voorronde en zaterdag 5 januari finaledag).

Ook onze jeugd zal in winterstop hun beste beentje voorzetten in de zaal te weten op zondag 30 december a.s. tijdens de Indoor Casita Cup. Ook daar bent u van harte welkom om ze aan te moedigen.
Daarnaast nemen JO13-1 en JO11-1 ook deel aan het soccertoernooi (3 & 4 januari)

Vrijwilligerswerk

Alle rollen en functies binnen onze vereniging zijn vrijwilligerswerk, het valt niet altijd mee om al deze taken vervuld te krijgen. Denk maar eens aan het schoonhouden van het terrein en de gebouwen. Of het scheidsrechteren van de wedstrijden. Het lukt soms niet om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Daarom willen we ook een dringend beroep doen op jullie allemaal om er samen iets van te maken maar ook om begrip op te brengen voor deze situaties.

Ook de bestuurlijke taken zijn vrijwilligerswerk. En ja, ook daar krijgen we soms niet alle rollen en taken voorzien van de juiste mensen. Na wat wissels en time-outs zijn we vooralsnog nog op zoek naar mensen voor een aantal specifieke taken. Mocht u interesse hebben spreek dan één van de bestuursleden aan: Kees Pichal, Ko Nieskens, Pascal Poppe, Peter Hallegraeff of Jilka van Drongelen.

De beste wensen

Namens het bestuur van voetbalvereniging Terneuzen wensen we alle leden, sponsoren en lezers van deze nieuwsbrief gezellige feestdagen toe en een sportief 2019.

300_300_kerstgroet.jpg

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media