Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zaterdag de derby Terneuzen - Philippine

Beste leden,

Beste Sponsor,

Aanstaande zaterdagavond staat de derby Terneuzen- Philippine op het programma.

Het is de 1e wedstrijd na de winterstop.  De mannen van trainer Eddy van der Hooft hopen de stijgende lijn die vlak voor de winterstop is ingezet door te kunnen trekken.

Philippine bezet momenteel de 5e plaats met 18 punten uit 11 wedstrijden. Terneuzen staat met 10 uit 12 op een 13e plaats.

Maar het mooie van de derby’s tussen Terneuzen en Philippine is dat de stand op de ranglijst er niet toe doet. Het zijn altijd wedstrijden vol spektakel en strijd. Het beloofd dus weer een spannende match te worden.

Langs deze weg willen we u graag uitnodigen voor deze wedstrijd, die zaterdag om 19.30 uur begint. Ons sponsorhome is vanaf 18.30 uur voor u geopend, waar u ontvangen zult worden met een lekker welkomstdrankje. De wedstrijdbal voor de wedstrijd Terneuzen- Philippine wordt gesponsord door All Safety. De wedstrijdsponsor is MBT. De scheidsrechter van dienst is dhr.B van Belzen.

Na afloop is het Hollandse Avond in de kantine. Wat garant staat voor een leuke 3e helft!

Sportieve groet en tot zaterdag,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media