Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zondag de topper Terneuzen - Roosendaal

Beste leden,

Beste Sponsor,

Aanstaande zondag staat de topper Terneuzen- Roosendaal op het programma.

Beide ploegen hebben hun laatste 3 competitiewedstrijden gewonnen. Roosendaal bezet momenteel de 2e plaats en doet volop mee in de strijd om het kampioenschap. Terneuzen probeert de goede reeks door te trekken en zo uit de gevarenzone te komen.

De heenwedstrijd werd door Roosendaal met 5-2 gewonnen. De mannen van Eddy van der Hooft zullen erop gebrand zijn zich te revancheren en de punten in eigen huis te houden.

Langs deze weg willen we u graag uitnodigen voor deze wedstrijd, die zondag 3 februari om 14.30 uur begint. Ons sponsorhome is vanaf 13.30 uur voor u geopend.

De wedstrijdbal voor de wedstrijd Terneuzen- Roosendaal wordt gesponsord door Fien Alberti. De scheidsrechter van dienst is dhr. J.W. Brummer.

Ook zaterdag wordt er weer volop gevoetbald. We starten om 09.00 uur met jo9-2 en om 17.00 uur zal Terneuzen 2 oefenen tegen Axel 2. Het complete programma kunt u vinden op onze website www.vvterneuzen.nl .

Sportieve groet en tot zondag,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media