Nieuwsbrief	VV Terneuzen

VVT Nieuwsbrief februari

Beste leden,

Kameraden

Vandaag hebben we afscheid genomen van Cor “Corretje” Geensen. Hij overleed afgelopen maandag op 72 jarige leeftijd. Cor was een zeer trouwe supporter van onze vereniging. Al heel veel jaren volgde hij onze B1 elftallen en ons eerste elftal. Tijdens de dienst werden mooie en leuke herinneringen aan Cor opgehaald. Het gaf ons een gevoel van trots dat zo velen van jullie vandaag, deze bijzondere man, een laatste groet kwamen brengen. Onze dank daarvoor.

Samen houden we het schoon

De winter lijkt over te gaan in het voorjaar, een fijne tijd om te voetballen. Ook een mooie tijd om langs de lijn te staan en de teams aan te moedigen. Hopelijk zien we jullie snel weer op en langs de velden.

400_prullebak.jpg

Laten we samen op en langs de velden alles netjes houden. Dus niet eten en drinken op het kunstgrasveld. Maar ook je afval in de kliko’s achterlaten. En heb je trainings materiaal gebruikt, ruim het dan even op. Opgeruimd staat netjes!!

Gezocht vrijwilligers met allerhande talenten

Zoals bekend blijven we altijd op zoek naar mensen die hun steentje bij dragen aan de vereniging. Om goed door te kunnen gaan in de tweede helft van dit seizoen zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig, van trainers, leiders, tot hulp in de kantine, op de velden, tot schoonmaak hulp en scheidsrechters.

Wil jij ook je steentje bijdragen laat het ons dan weten op info@vvterneuzen.nl
Kom op, spreek je talenten , kennis en kunde aan om de vereniging te helpen !!

Voor het bestuur zijn we op zoek naar een bijzonder talent namelijk een penningmeester.

400_penning.png

Ben je benieuwd welke taken bij het penningmeesterschap horen, wil je meer informatie of wil je je aanmelden neem dan contact op via info@vvterneuzen.nl of spreek één van de bestuursleden aan.

Communicatie spreekuur

Zo nu en dan krijgen we als bestuur signalen dat er zaken spelen. Binnen teams of tussen mensen onderling. Mensen hebben iets op hun lever, ze willen iets kwijt maar aan wie? Bestuursleden worden privé aangesproken of juist helemaal niet.

Communicatie is ook binnen een vereniging van groot belang. Zit je met iets, voel je je niet goed bij een situatie of wil je gewoon iets leuks kwijt. Blijf er niet mee rond lopen in de hoop dat iemand vanuit het bestuur het ruikt en er actie op uitzet. Maar trek aan de spreekwoordelijk bel.

De volgende maandagen zijn wij vanaf 19.30-20.00 uur paraat in de bestuurskamer om jullie te horen.

11 maart, 25 maart, 8 april, dinsdag 23 april, 6 mei, 20 mei, 3 juni en 27 juni

Dus wil je iets kwijt, iets delen met ons, laat dan even weten wanneer we je kunnen verwachten op info@vvterneuzen.nl of loop even binnen.

Feestavond en Paasbingo

Ook dit jaar organiseren we wederom een grote feestavond voor alle leden, vrijwilligers, supporters en genodigden. Een avond vol muziek, hapjes, drankjes en ambiance. Uiteraard ontbreekt ook de traditionele loterij niet. Kijk voor meer informatie op de website en noteer zaterdag 6 april alvast in je agenda.

Vrijdag 19 april aanvang 19.00 uur zijn alle jeugdteams welkom bij de paasbingo. Uiteraard zijn er weer toffe prijzen te winnen.

Bestuur vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media