Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen - SC Gastel, zondag 31 maart

Beste leden,

Beste Sponsor,

Zondag 31 maart staat de inhaalwedstrijd Terneuzen – SC Gastel op het programma. Deze ging 10 maart vanwege de slechte weersomstandigheden niet door.

De heenwedstrijd werd door SC Gastel met 2-1 gewonnen.

Momenteel staat de club uit Oud Gastel op een 8e plek met 26 punten uit 19 wedstrijden. Terneuzen staat op de 6e plaats met 28 punten uit 19.

Zondag zal de jacht op de 4e plaats geopend worden. De formatie van trainer Eddy van der Hooft zal daarvoor de 3 punten in eigen huis moeten houden.

We verwelkomen u graag op zondag 31 maart aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- SC Gastel bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Mobach & van Poecke Administratie en Advies. De scheidsrechter van dienst is dhr. L.J. van Uitterhoeve.

Zaterdag 30 maart staan er 4 wedstrijden op het programma. Vanaf 09.00 zal er gevoetbald door onze jeugd. Wilt u de toekomst van vv Terneuzen aan het werk zien, kom dan zaterdag eens kijken:

Thuis team

Uit team

Veld

Terneuzen MO17-1

De Meeuwen MO17-1

Terneuzen JO14-2

Sluiskil JO14-1G

Terneuzen JO9-3

Steen JO9-2G

Terneuzen JO8-3

Tern. Boys JO8-3

Tot zondag!

Met sportieve groet,

Bestuur & Sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media