Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen-MOC'17, zondag 7 april

Beste leden,

Beste Sponsor,

Zondag 7 april staat de competitiewedstrijd Terneuzen – MOC’17 op het programma.

Terneuzen – MOC’17

De twee clubs speelden al eerder dit seizoen tegen elkaar. Dat was op 16 december. Na een 1-2 voorsprong bij rust, met doelpunten van Marc Verweij en Douwe de Kok werd het een 2-4 overwinning voor de mannen van trainer Eddy van der Hooft door nog 2 doelpunten van Can Kiran. Voor Terneuzen was dat het begin van de opmars.

MOC’17 zat destijds ook in zwaar weer en besloot na de wedstrijd tegen Terneuzen dat het tijd werd voor een trainerswissel. Terneuzenaar Ardian Lekaj, oud-trainer van ons 1e elftal, werd aangesteld om de ploeg uit Bergen op Zoom te behoeden voor degradatie.

Ondanks dat de trainerswissel ook hier een positief effect had staat het team van Lekaj nog steeds in de gevarenzone.

MOC’17 staat momenteel op de 10 plaats met 22 punten uit 20 wedstrijden. Terneuzen bezet de 5e plaats met 31 uit 20.

We verwelkomen u graag op zondag 7 april aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- MOC’17 bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door I-Kwadraat. De scheidsrechter van dienst is de heer A.F. Bruggeman.

Programma zondag 7 april:

Uiteraard hoeft u niet te wachten tot 14.30 uur om de bal te zien rollen.

Terneuzen 2 speelt om 12.00 uur tegen Steenbergen 2. Terneuzen 3 treft om 12.30 uur Clinge 2 en Terneuzen 4 laat de bal al om 9.30 uur rollen in hun wedstrijd tegen Corn Boys 3.

Zaterdag 6 april:

Komende zaterdag staan er 16 wedstrijden op het programma. Vanaf 09.00 tot 16.45 uur wordt er gevoetbald door onze jeugd. Wilt u de toekomst van vv Terneuzen aan het werk zien, kom dan zaterdags eens kijken.

Sportieve groet en tot zondag,

Bestuur en Sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media