Nieuwsbrief	VV Terneuzen

VVT Nieuwsbrief april

Beste leden,

Verloren en Gevonden

Gevonden voorwerpen kunnen worden gebracht en opgehaald in ons ballenhok.
Neem er regelmatig een kijkje want wie weet ligt jouw slipper, broekje of voetbalkous er wel bij.

Kaarten

200_kaarten.pngHelaas worden ook aan onze leden regelmatig gele en rode kaarten uitgedeeld. Aan deze kaarten zijn boetes gekoppeld. Die boete dien je als speler zelf te betalen. We bemerken dat spelers vaak achter lopen met betalen. Vanaf heden willen we als je een kaart pakt de boete vóór het volgende weekend op onze rekening hebben staan.

Zo niet dan speel je niet.

We sturen je een betaalverzoek via tikkie zodat je eenvoudig kan betalen.

Dus wil je spelen, betaal dan op tijd.

Foto’s en video materiaal op acco

200_video.jpg
Op onze accommodatie maken we beeldopnamen vanwege ieders veiligheid.

Ook maken we beelden die gebruikt kunnen worden op onze site en andere media kanalen. Ook kunnen beeldopnamen gebruikt voor wedstrijdanalyses.

Daarnaast hebben we VoetbalTV, heb jij de app al gedownload?
We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn, die vanaf heden met VoetbalTV aan de slag gaat.

Kijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=UmXoxaiW9gc

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.

VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op het hoofdveld.

VoetbalTV App, vanaf 21 september jl. is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl

Gezocht vrijwilligers met allerhande talenten

Zoals bekend blijven we altijd op zoek naar mensen die hun steentje bij dragen aan de vereniging. Om goed door te kunnen gaan in de tweede helft van dit seizoen zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig, van trainers, leiders, tot hulp in de kantine, op de velden, tot schoonmaak hulp en scheidsrechters.

Wie heeft organisatie talent en is enthousiast om ons te komen helpen bij de evenementen commissie. Ook zijn we op zoek naar Jeugd coördinatoren voor onze teams voetballende jongens en meisjes.

Wil jij ook je steentje bijdragen laat het ons dan weten op info@vvterneuzen.nl

Kom op, spreek je talenten, kennis en kunde aan om de vereniging te helpen

Voor alle voetballende dames

300_be_back.png

Communicatie spreekuur

Zo nu en dan krijgen we als bestuur signalen dat er zaken spelen. Binnen teams of tussen mensen onderling. Mensen hebben iets op hun lever, ze willen iets kwijt maar aan wie? Bestuursleden worden privé aangesproken of juist helemaal niet.

Communicatie is ook binnen een vereniging van groot belang. Zit je met iets, voel je je niet goed bij een situatie of wil je gewoon iets leuks kwijt. Blijf er niet mee rond lopen in de hoop dat iemand vanuit het bestuur het ruikt en er actie op uitzet. Maar trek aan de spreekwoordelijk bel.

De volgende maandagen zijn wij vanaf 19.30-20.00 uur paraat in de bestuurskamer om jullie te horen.

23 april let op dit is een dinsdag, 6 mei, 20 mei, 3 juni en 27 juni

Dus wil je iets kwijt, iets delen met ons, laat dan even weten wanneer we je kunnen verwachten op info@vvterneuzen.nl of loop even binnen.

Paasbingo

Vrijdag 19 april aanvang 19.00 uur zijn alle jeugdteams welkom bij de paasbingo. Uiteraard zijn er weer toffe prijzen te winnen.

300_paasbingo.jpg

Bestuur VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media