Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Uitnodiging Terneuzen - Virtus, zondag 5 mei

Beste leden,

Beste Sponsor, 

Zondag 5 mei staat de competitiewedstrijd Terneuzen – Virtus op het programma. 

De laatste ontmoeting tussen beide clubs was op 2 december. Toen won Virtus met 3-2 van Terneuzen. 

De wedstrijd van aanstaande zondag is niet voor des keizers baard. Terneuzen zal er alles aan willen doen om de 3e plek te bemachtigen en Virtus heeft de punten hard nodig in de strijd tegen de nacompetitie. 

Momenteel staat de club uit Zevenbergen op een 9e plek met 29 punten uit 22 wedstrijden. Terneuzen bezet de 4e plaats met 35 punten uit 22 wedstrijden.

We verwelkomen u graag op zondag 5 mei aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- Virtus bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Wisse Schilders. De wedstrijdsponsor is Hermus Management. De scheidsrechter van dienst is dhr. J.W. Brummer. 

Uiteraard hoeft u niet te wachten tot 14.30 uur om een wedstrijd te komen kijken.  

Terneuzen 2 speelt om 12.00 uur tegen Unitas’30 2. 

Terneuzen 3 speelt om 12.30 uur tegen Zeelandia Middelburg 4 

Terneuzen 4 speelt om 09.30 uur tegen Sluiskil 2  

Zaterdag 4 mei speelt onze jeugd. Vanaf 09.00 tot 16.45 uur zal er worden gevoetbald op de velden van vv Terneuzen. Om 15.00 uur gaat de bal rollen bij de stadsderby tussen Terneuzen jo19-1 en Terneuzense Boys jo19-1. Wilt u de toekomst van vv Terneuzen aan het werk zien, kom dan zaterdags eens kijken.

 Tot zondag! 

 

Met sportieve groet,  

Bestuur & Sponsorcommissie vv TerneuzenVV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media