Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zondag cruciale wedstrijd Terneuzen tegen RBC

Beste leden,

Beste Sponsor,

Zondag 19 mei staat de laatste thuiswedstrijd van de competitie Terneuzen – RBC op het programma.

De laatste ontmoeting tussen beide teams was op 7 oktober. Toen won de club uit Roosendaal met 3-2 van Terneuzen.

De wedstrijd van aanstaande zondag is cruciaal voor beide teams. De inzet is de 2e plaats in de competitie en daarmee ook het thuisvoordeel in de nacompetitie.

Momenteel staat de club uit Roosendaal op de 2e plek met 44 punten uit 24 wedstrijden en een doelsaldo van +20. Terneuzen bezet de 3e plaats met 41 punten uit 24 wedstrijden met een doelsaldo van + 14. Wil Terneuzen de 2e plaats overnemen, dan zal het zondag met 3 doelpunten verschil moeten winnen.

We verwelkomen u graag op zondag 19 mei aanstaande op Sportpark de Vliegende Hollander om de wedstrijd Terneuzen- RBC bij te wonen. De aftrap is om 14.30 uur. De wedstrijdbal wordt geschonken door Elly van der Hooft.  De scheidsrechter van dienst is dhr. J.W. C. Hupkes.

Omdat het de laatste thuiswedstrijd van de competitie is willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. We nodigen alle sponsoren dan ook van harte uit om de wedstrijd gezamenlijk te bekijken. In het sponsorhome zult u ontvangen worden met een lekker wijntje of biertje. En in de kantine is het Summer Sunday met muziek en ambiance vanaf 12.00 uur.

Zaterdag 18 mei speelt onze jeugd. Vanaf 09.00 tot 16.45 uur zal er worden gevoetbald op de velden van vv Terneuzen. Wilt u de toekomst van vv Terneuzen aan het werk zien, kom dan zaterdags eens kijken.

Tot zondag!

Met sportieve groet,

Bestuur & Sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media