Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zondag 19 mei de topper Terneuzen - RBC

Beste leden,

Beste leden en supporters van Terneuzen,

Zondag 19 mei staat de laatste thuiswedstrijd van de competitie Terneuzen – RBC op het programma.

De laatste ontmoeting tussen beide clubs was op 7 oktober. Toen won de club uit Roosendaal met 3-2 van Terneuzen.

De wedstrijd van aanstaande zondag is cruciaal voor beide teams. De inzet is de 2e plaats in de competitie en daarmee ook het thuisvoordeel in de nacompetitie.

Momenteel staat de club uit Roosendaal op de 2e plek met 44 punten uit 24 wedstrijden en een doelsaldo van +20. Terneuzen bezet de 3e plaats met 41 punten uit 24 wedstrijden met een doelsaldo van + 14. Wil Terneuzen de 2e plaats overnemen, dan zal het zondag met 3 doelpunten verschil moeten winnen.

Dus komt allen naar ons sportpark om ons vlaggenschip aan te moedigen. De aftrap is om 14.30 uur.

Omdat het de laatste thuiswedstrijd van de competitie is willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. We willen er dan ook een leuk feestje van maken. In de kantine is het Summer Sunday vanaf 12.00 uur  met muziek en ambiance.

Tot zondag!

Met sportieve groet,

Bestuur & Sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media