Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Zondag nacompetitie Terneuzen - Groen Wit

Beste leden,

As zondag komt Groen Wit op bezoek bij VVT. Het betreft de 1e wedstrijd van de nacompetitie. Inzet is promotie naar de 2e klasse.

Afgelopen zondag werd er ruim gewonnen van SAB. Hierdoor eindigde Terneuzen op de 2e plaats, achter kampioen Roosendaal. Onze tegenstander van vandaag, Groen Wit uit Breda, eindigde op de 4 plaats in hun competitie. Ook Groen Wit sloot haar laatste competitiewedstrijd af met een ruime overwinning. Er werd met 6-2 gewonnen van S.C.O.

Het zal vandaag een wedstrijd worden tussen 2 makkelijk scorende ploegen.

De aftrap is om 14.30 uur en de wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter L.J. Uittenhoeve. De balsponsor is Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi en de wedstrijdsponsoren zijn Joyce Hairstyle & Wisse Automotive.

Om 12.00 uur begint de bal al te rollen op Sportpark de Vliegende Hollander. Terneuzen 3 en Zeelandia Middelburg 4 zullen proberen hun competitie ook winnend af te sluiten.

Zaterdagmorgen starten we met het Jumbo Jeugdtoernooi voor Mo11 t/m Mo17. Dus wil je de meiden zien voetballen of gewoon even wat komen drinken in de kantine. Kom gerust langs.

Mochten we komende zondag winnen van Groen Wit, dan spelen we maandag 10 juni (2e Pinksterdag) thuis tegen de winnaar van de wedstrijd WSC – RBC.

We hopen u van harte te kunnen verwelkomen op ons sportpark de Vliegende Hollander.

Met sportieve groet,

Bestuur en sponsorcommissie VV Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media