Nieuwsbrief	VV Terneuzen

Maandag 2e wedstrijd nacompetitie Terneuzen - WSC

Beste leden,

Beste leden / supporters,

Aanstaande maandag, 2e pinksterdag, staat de 2e wedstrijd van de nacompetitie  Terneuzen- WSC op het programma.

De winnaar heeft grote kans om komend seizoen in de 2e klasse te mogen acteren.

Afgelopen zondag wonnen de mannen van trainer Eddy van der Hooft met 4-2 van Groen Wit uit Breda. WSC won haar wedstrijd met 3-1 van RBC.

WSC ( Waalwijk) had een minder seizoen in de 2e klasse. Echter de laatste 3 wedstrijden hebben ze niet meer verloren. Na de overwinning op RBC zit de ploeg weer vol vertrouwen. Maar of dat genoeg is om de Roodzwarte TGV te stoppen zal maandag moeten blijken.

Het belooft weer een spectaculaire wedstrijd te worden.

We hopen dat er veel leden en supporters van Terneuzen aanwezig zullen zijn om onze jongens  aan te moedigen.

Langs deze weg willen we u graag uitnodigen voor deze wedstrijd, die maandag 10 juni om 14.30 uur begint. De wedstrijdbal voor de wedstrijd Terneuzen- WSC wordt gesponsord door Auto Poppe. De wedstrijdsponsor is Sandy’s Schoonheids- Pedicuresalon. De scheidsrechter van dienst is dhr.L Baars. Hij zal geassisteerd worden door de heren A.J. Langedijk en B. Witsiers.

We hopen na afloop van de wedstrijd een leuk feestje te kunnen vieren.

Overig programma dit weekend:

Zaterdag 8 juni vindt de laatste dag van het Jumbo Jeugdtoernooi plaats. Deze dag komen de teams van jo12 tot en met jo14 in actie.

Sportieve groet en tot maandag,

Bestuur en Sponsorcommissie vv Terneuzen

VV Terneuzen: Van, voor en door Roodzwarters

Nieuwsbrief	VV Terneuzen
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven.
Realisatie: TiDi Media