• vv Terneuzen heeft, tot nu toe, voor het nieuwe voetbalseizoen al 2 aanwinsten weten binnen te halen. Het betreft Can Kiran, die van VC Vlissingen komt, en Tolunay Sahin van Ria Westdorpe. Beide spelers zijn aanvallers. Er zijn ook een aantal spelers, die vertrekken bij onze club. Douwe de Kok verlaat na vele verdienstelijke jaren onze club. Nick Claassen en Ivo Verstraeten vertrekken naar de zaterdagclub FC Axel, en Amidu Tanko gaat zijn geluk zoeken bij vv Goes! Verder verlaat Devano Riemens onze club, en vertrekt naar de jeugdopleiding van NEC uit Nijmegen. Maar of de nieuwe competitie zal kunnen starten in september 2020, dat is nog steeds de vraag. Laten we hopen dat er zo spoedig mogelijk een vaccin zal komen, maar misschien duurt dat nog wel een hele tijd! Voor Can Kiran is het al de vierde keer dat hij terugkeert op het vv Terneuzen nest. In de seizoenen dat hij actief was voor onze 1e selectie, vormde hij een constant gevaar voor de defensie van meerdere clubs, en scoorde veelvuldig!!! We wensen de vertrekkende spelers véél succes in hun verdere voetbalcarrière!!!