• NIEUWE INDELING SEIZOEN 2022-2023 VV TERNEUZEN

Ons 1e team is in het nieuwe seizoen 2022-2023 ingedeeld in de 3de klasse A van het zondagvoetbal district zuid 1. Het enige verschil met het afgelopen seizoen is, dat er nu maar 12 ploegen in deze 3de klasse A zijn ingedeeld, tegen 14 tijdens het vorige seizoen. Dus vv Terneuzen zal nu maar 22 wedstrijden spelen, in plaats van 26. Bij de 12 ploegen zijn er 2 nieuwe clubs, namelijk Hontenisse, dat afgelopen seizoen kampioen werd in de 4de klasse A van het zondagvoetbal, en Wernhout, een club die ook uit de 4de klasse komt.

Welke ploegen staan er in de 3de klasse A tijdens het seizoen ’22-’23?

• Clinge
    • DSE
    • Groen Wit
    • HVV’24
    • Hoeven
    • Hontenisse
    • Philippine
    • Schijf
    • Steen
    • VV Terneuzen
    • Wernhout
    • Zundert

De nieuwe clubs in onze klasse zijn:

• vv Wernhout: club uit Wernhout.

• vv Hontenisse: club uit Kloosterzande

• De eerste datum, dat er gespeeld wordt, is in het weekend van 3 en 4 september. Dan begint de bekercompetitie. In het weekend van 24 en 25 september begint de reguliere competitie. Ik wens het team van VVT ontzettend veel succes!!!!