Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - Schijf

27 OKTOBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Balsponsor: Rijschool Tinus

Dinsdag 9 april Rinus Avond

Beste trainers en leiders,

 

Op 22 januari zouden we in samenwerking met de KNVB een Rinus-avond organiseren bij VV Terneuzen. Deze is toen echter vanwege de sneeuwval afgelast.

 

Er is nu een nieuwe datum geprikt: DINSDAG 9 APRIL.

 

Het zou mooi zijn als we die avond met een grote groep trainers en leiders van VV Terneuzen aanwezig zouden kunnen zijn. Aanmelden kan bij mij. 

 

Onderstaande tekst heb ik destijds gemaild:

 

De meesten van jullie zullen het allemaal wel eens hebben meegemaakt: je komt op een trainingsavond op het veld en denkt: wat moet ik vanavond precies gaan doen met mijn team? Een korte voorbereiding kan dat voorkomen en de KNVB heeft daar een tijdje geleden op ingespeeld met de Rinus-app. Wanneer je deze app nog niet op je telefoon of tablet hebt staan zou ik willen zeggen: download de app even en bekijk eens wat de mogelijkheden zijn. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke leeftijdscategorie je traint, met hoeveel spelers je bent en wat je die avond graag zou willen trainen. Vervolgens rolt er een training uit.

 

Om een en ander uit te leggen en (voor degenen die de app al kennen) makkelijker te maken organiseren we in samenwerking met de KNVB een Rinus-avond. Deze start om 18.30 uur in de kantine. Tussen 19.00 en 19.45 uur is er een praktijkgedeelte op het veld, waarbij een trainer in samenwerking met Mark van Leeuwerden van de KNVB drie oefeningen zal verzorgen die zijn gemaakt op basis van een complete training uit de Rinus-app. Daarbij staan voetbalplezier, doelstelling, keuze training, organisatie, coaching en de rol die Rinus zou kunnen spelen centraal. Vanaf 20.00 uur volgt nog een nabespreking, komen de overige mogelijkheden van Rinus aan de orde en kan over de 'jeugdopleiding' van VV Terneuzen worden gesproken. Rond 21.00 uur wordt de avond afgesloten.


TMS Van der Poel Terneuzen Heineken