Jong United Zaalvoetbaltoernooi 28-02-20

• 6 t/m 13 jaar
  • Zaalvoetbaltoernooi in Axel
  • 28-2-2020
  • 10.00 t/m 15.00 (onder voorbehoud)
  • Aanmelden t/m 19-2 | VOL=VOL
  • 39 euro, inclusief Jong United-bal!
  • Sporthal ’t Sportuus | Oud-Oosteinde 1, 4571 DA Axel

De 2e editie van het Jong United Zaalvoetbaltoernooi! Voor alle kinderen vanaf 6 t/m 13 jaar, van alle clubs. ‘s Ochtends een mini-toernooi (3 tegen 3), ‘s middags de ‘grande finale’ (6 tegen 6). Met medewerking van Axelaar en profvoetballer Rick van Drongelen (HSV Hamburg), die hele vette prijzen heeft gesigneerd!

Eerst beginnen we de dag met een uitgebreide warming-up/korte training (van onder anderen ex-PSV-speler Karim Bannani). Ook is er voor alle spelers een lunch met aansluitende bingo voorzien.

3 tegen 3-toernooi: Wordt gespeeld in diverse leeftijdscategorieën. Je mag in het aanmeldformulier maximaal 2 vriendjes doorgeven met wie je in één team wilt, maar dit hoeft dus niet. Let op: leeftijdsverschil tussen oudste en jongste speler mag maximaal één geboortejaar zijn.

6 tegen 6-toernooi: Wordt gespeeld in 2 leeftijdscategorieën, op een heel veld. De teams zullen steeds door ons worden samengesteld. Wil je keepen? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

De prijzen: Bij beide toernooitjes zijn hele toffe prijzen te winnen. Door Rick van Drongelen gesigneerde Jong United-tassen, Jong United-ballen en zelfs shirts!

Kantine: De fraaie en gezellige kantine is de gehele dag geopend!

Kosten: €39. Een Jong United-bal en lunch zijn inbegrepen. Doet uw kind op 25 en/of 26 februari ook mee aan onze Zaalvoetbaldag in Oostburg en/of Middelburg (in samenwerking met eredivisieclub GROENE STER VLISSINGEN)? Dan krijgt u sowieso een totale korting van €9 (u betaalt dan €65 i.p.v. €74).

Meer info? Neem contact met ons op of check de veelgestelde vragen.

Heineken Van der Poel Terneuzen TMS