• Ook in deze corona tijd wordt er bij vv Terneuzen op de zaterdagmorgen getraind en oefenpotjes gespeeld door spelers en speelsters tot en met 19 jaar. Zo komen toch vele leden van onze club nog toe aan speeltijd en veel plezier. Echte wedstrijden tegen andere clubs zijn nog steeds niet toegestaan, en dat zal nog wel een tijdje zo blijven.

Ook op zaterdag 27 maart 2021 waren wederom veel jeugdleden actief op de velden van de vv Terneuzen, en er was zelfs een klein toernooi voor de meidenteams van onder de 15, onder de 17, en het damesteam van vv Terneuzen, van 11.00 uur tot 14.00 uur. Deze teams werden onderverdeeld in 5 teams met de volgende namen: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, en Tottenham Hotspur! Ik was zelf aanwezig en heb van deze morgen een fotoimpressie gemaakt.

FOTO IMPRESSIE