Nieuws

1 2 3 4 >

29/05/2019

Nieuwe grasmaaier voor onderhoudsteam van VVT

Het onderhoudsteam van VVT bedankt Nouvall Engineering Services en Arbeidsadvies Zeeland voor de sponsoring van een nieuwe motor grasmaaier. Het beschikbaar maken van de grasmaaier is mede tot stand gekomen door de goede samenwerking tussen de Stichting Kunstgras Zuiderpark en VV Terneuzen.

lees verder >

19/04/2019

Sponsoring

Binnen voetbalvereniging Terneuzen gaan we uit van vastgestelde kleding lijnen en kleuren.
Niet enkel voor shirts en trainingspakken maar ook voor bijvoorbeeld tassen.
We werken samen met een vaste leverancier (Teamcenter Waasland); op contractbasis dus kunnen hier niet zomaar van afwijken.
Wil je sponsoren (denk bijv. aan: kleding, bord, bal, wedstrijd, algemeen jeugd, algemeen senioren of 1e elftal, materiaal, activiteit) of ken je iemand die dat wilt neem dan contact op via sponsorzaken@vvterneuzen.nl

lees verder >

19/04/2019

Hallo Jumbo !

Jumbo is trotse hoofdsponsor jeugd VV Terneuzen.
Afgelopen weekend werden de contracten getekend door Jeroen Net namens Jumbo Lorentzlaan en door Jody Vermeulen namens Jumbo Schuttershof.
Wij kijken uit naar een sportieve samenwerking.

lees verder >

09/05/2018

Sponsoravond 7 juni a.s.

Donderdag 7 juni is de jaarlijkse sponsoravond. Gasten zijn deze keer Andy van der Meyde en Thijs Slegers. Uiterlijk 21 mei opgeven. Let op: alleen voor sponsors van vv Terneuzen. Zie de uitnodiging hieronder.

lees verder >

06/03/2018

Nieuwe bordsponsor

Putter Vastgoed Is een nieuwe bordsponsor. Het bord staat langs het hoofdveld. De sponsor wordt van harte bedankt voor de bijdrage. Kijk hieronder voor de foto.

lees verder >

1 2 3 4 >


Van der Poel Terneuzen TMS Heineken