Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - KFCH Sinaai

Oefenwedstrijd; aanvang 19:00 uur
Scheidsrechter: Danny van de Velde

Wedstrijdverslag VVT - Schijf

Op zondag 28 oktober speelde onze 1e selectie alweer hun 6e duel in deze competitie. Het betrof een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Schijf. Maar wij stonden, voorafgaand aan dit duel, op de 12de plaats, met slechts 1 punt meer dan Schijf.

300_schijf.jpg

Afgelopen weekend dachten we een punt te kunnen meenemen uit Gastel, maar wist de tegenstander toch nog in de 85e minuut de 2-1 te scoren. Wij hadden dringend punten nodig om weg te komen uit de lagere regionen, maar dat hoef ik niemand uit te leggen. Zo dacht Schijf er ook over. Het kon best wel eens een spannend duel worden. De scheidsrechter op deze middag was dhr. G. Steeman. Bij VVT ontbraken de geschorste spelers Bert den Hamer en Jamie Rademaker, evenals de geblesseerde Enrico van Overmeeren. Het begin van de wedstrijd werd gekenmerkt door een aanvalsgolf van VVT. In de 11de minuut was er een grote kans voor Douwe de Kok, maar hij kon net niet de bal raken. 7 Minuten later kreeg ook Schijf een goede kans, maar gelukkig zonder resultaat. De gasten uit Schijf begonnen aan te dringen en zetten de verdediging van de VVT regelmatig onder druk. Dit alles was rond de 30e minuut. Iets hierna zagen we een keiharde kopbal van Douwe Nieskens, die echter goed werd verwerkt. Bij Schijf liep een spits rond, die voortdurend voor gevaar zorgde: Dennis van Nijnatten. Hij schoot als waarschuwing nog een keer keihard op de
lat van de Terneuzenaren. Het team uit Schijf hield zonder veel moeite stand. Bij onze mannen kwamen maar weinig passes echt goed aan. In de 43e minuut een kans voor Can Kiran, maar de keeper van Schijf bracht redding. Vlak voor het rustsignaal gebeurde dan toch het onvermijdelijke: Dennis van Nijnatten van Schijf was betrokken bij een uitbraak van onze tegenstander, en in tweede instantie scoorde hij de 0-1!

Na de thee drongen de mannen uit Terneuzen weer aan, maar voerden vele aanvallen te ver door. In de 54e minuut keerde de hoop terug bij VVT: Can Kiran scoorde met een mooie schuiver de 1-1! 2 Minuten later redde onze keeper Jeremy Geensen op een inzet van alweer Dennis van Nijnatten. In de 64e minuut scoorde Douwe de Kok op fraaie wijze de 2-1 voor VVT. De hoop was weer helemaal terug. Maar 11 minuten hierna werd die hoop weer de grond ingeboord, toen de scheidsrechter een penalty toekende aan de ploeg uit Schijf. Er zou een speler van Schijf onreglementair zijn neergehaald in het 16-metergebied. Die kans liet Rob Adriaensen zich niet ontnemen: 2-2! Aan deze stand hadden beide ploegen eigenlijk niets. De wedstrijd ging uit als een
kaars, en gelukkig was het binnen warmer dan buiten!! Komend weekend wederom een thuiswedstrijd, en niet zo maar eentje, maar een derby. De tegenstander is HVV’24 uit Hulst, momenteel de lijstaanvoerder in deze 3de klasse A! Het zal niet makkelijk worden, en Bert den Hamer en Jamie Rademaker zijn dan nog steeds geschorst. Of Enrico van Overmeeren kan meedoen, is nog een vraagteken. Maar bij voetbal is alles mogelijk.                                
Harry Brouns

Voor de foto's: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1215&view=5

 

Andere uitslagen in deze klasse waren vandaag als volgt: Roosendaal-Virtus: 6-1, MOC’17-Steenbergen: 3-6, Clinge-RBC: 1-2, VVR-SAB: 5-2, Philippine-SC Gastel: 3-1, en HVV’24-Victoria’03: 3-1.

De stand in deze klasse is nu als volgt:

HVV’24

6-16

MOC’17

6-6

Roosendaal

6-15

Steenbergen

6-6

RBC

6-14

Virtus

6-5

Philippine

6-12

Terneuzen

6-4

Victoria’03

6-10

Clinge

6-4

SC Gastel

6-10

SAB

6-4

VVR

6-8

Schijf

6-3

 


Heineken TMS Van der Poel Terneuzen