Volgende wedstrijd Terneuzen 1

Terneuzen - SC Gastel

20 OKTOBER Competitiewedstrijd; aanvang 14:30 uur
Balsponsor: Kolijn Drankenhandel
Wedstrijdsponsor: Simons Bouwgroep

Wedstrijdverslag Philippine - VVT

VVT IS HEER EN MEESTER IN PHILIPPINE!
Op zaterdagavond 23 maart 2019 werd er in Philippine weer de voetbalderby tussen Philippine en VVT gespeeld. Bij VVT ontbraken Jeremy Geensen, onze 1e keeper, wegens een blessure, en Randy van Overmeeren, eveneens geblesseerd. Jeremy werd uitstekend vervangen door onze reserve keeper, Sven Roose.

300_philivvt.jpg

In de 4de minuut was het al raak voor VVT. Bij een aanval van de mannen uit Terneuzen heerste er enorme twijfel in de verdediging van Philippine! Enrico van Overmeeren maakte daar dankbaar gebruik van: 0-1! De scheidsrechter liet in de beginfase van de wedstrijd veel toe, wat vaker tot irritatie leidde. De ploeg uit Philippine had vaker moeite met het opzetten van een goede aanval. In de 15de minuut vielen er 2 grote kansen te noteren voor VVT, die voortkwamen uit prachtig opgezette aanvallen. De wedstrijd kenmerkte zich toch door een enorme felheid van beide kanten. Het was soms op het randje. In de 31e minuut kreeg Yannick Vanhijfte een enorme kans om via een kopbal de 1-1 te laten aantekenen, maar hij faalde en kopte recht op de keeper van VVT. Iets later een gele kaart voor een speler van Philippine, wegens een overtreding. De ploeg van Philippine wilde wel, maar vaak lukte het niet. In de 43e minuut mocht Can nog een vrije trap nemen, maar zonder resultaat. Weer een gele kaart voor een speler van de thuisclub. Vlak voor de rust zorgde Jasper van Asten met een gerichte kopbal nog voor de 0-2! Wat een weelde. Bert den Hamer kreeg ook nog een gele kaart getoond. Na de thee was de wedstrijd nog geen 3 minuten bezig, of de 0-3 stond al op het scorebord. Schot van Bert den Hamer. En 5 minuten later volgde de genadeklap voor Philippine, toen Douwe de Kok voor de 0-4 zorgde! Het duel zat hierna helemaal op slot. VVT wist dat de winst binnen was, en Philippine zag het niet meer zo zitten. In de 68e minuut nog geel voor Douwe de Kok. Bij VVT verliet Nick Claassen het veld en maakte Jeremie Noa zijn intrede. In de 75e minuut nog een gele kaart voor een speler van Philippine. Bij VVT verliet Jarno Waebeke het veld en werd vervangen door Sonny Huitema. VVT kreeg eigenlijk best nog enkele kansen om de score te verhogen, maar dat lukte niet meer. De onmacht bij Philippine werd het best weergegeven, toen in de 90e minuut een speler van de thuisclub helemaal alleen voor het doel van VVT stond, en de bal naast kopte!!!                                                                            

Harry Brouns (nog steeds in afwachting van operatie)

 

Voor de foto's: http://www.vvterneuzen.nl/teams/senioren/terneuzen1/foto/?id=1240

 

 

Andere uitslagen in deze 3de klasse A waren op zondag, 24 maart als volgt: Roosendaal-Schijf: 4-1, SAB-Virtus: 2-1, MOC’17-SC Gastel: 0-1, Clinge-Victoria’03: 1-1, VVR-HVV’24: 1-1, en Steenbergen-RBC: gestaakt bij 3-1 stand!

 

De stand in deze klasse is nu als volgt:

RBC

17-40

SC Gastel

19-26

Roosendaal

18-34

Virtus

18-24

HVV’24

17-31

MOC’17

20-22

Steenbergen

19-31

Victoria’03

19-20

Philippine

18-28

Schijf

18-18

Terneuzen

19-28

Clinge

19-17

VVR

17-26

SAB

18-16

 


TMS Van der Poel Terneuzen Heineken