• Op donderdagavond 10 september 2020 zal VVT hun tweede bekerwedstrijd afwerken, en deze keer betreft het een uitduel tegen RKVV Rimboe uit Wouwse Plantage. Het duel begint om 19.30 uur.

Op zondag 30 augustus jongstleden speelde VVT hun eerste wedstrijd in deze bekercompetitie thuis tegen sv Sluis en won ruim met 10-1! RKVV Rimboe speelde op die zondag uit tegen AVC Aardenburg en won ook ruim met 1-7. Het zal dus in deze poule gaan tussen VVT en RKVV Rimboe. Deze ploeg speelde in het seizoen 2019-2020 nog in de 5de klasse A van het zondagvoetbal, en promoveerde in dat seizoen naar de 4de klasse B van het zondagvoetbal, district zuid 1.

Gezien de uitslag tegen AVC Aardenburg weet RKVV Rimboe dus ook wat scoren is! We zijn gewaarschuwd. Op zondag 13 september 2020 speelt VVT dan hun laatste poulewedstrijd, en dat wordt een thuisduel tegen AVC Aardenburg. Ik wens in ieder geval alle spelers en de technische staf van VVT véél succes op donderdagavond 10 september 2020, met hun bekerduel in Wouwse Plantage!!! Ik kan zelf helaas niet aanwezig zijn in verband met andere verplichtingen.