• Op donderdag 9 september 2021 speelt het 1e elftal van VVT eindelijk zijn eerste officiële wedstrijd, na een zéér lange pauze, vanwege het coronavirus. Het betreft een bekerduel, thuis tegen SV Sluis.

    Deze ploeg komt uit in de 4de klasse A van het zondagvoetbal, district zuid 1. VVT is voor de bekercompetitie ingedeeld in een poule, samen met SV Sluis en vv Breskens. Deze wedstrijd tegen SV Sluis begint op donderdag 9 september om 19.30 uur. De andere tegenstander in onze poule is de ploeg van vv Breskens, die ook uitkomt in die 4de klasse A van het zondagvoetbal.

    De nieuwe trainer bij VVT is Hubert van den Hemel, vorig jaar nog actief bij zaterdag eersteklasser vv Terneuzense Boys. Hubert heeft ook nog een verleden bij vv Breskens. Ik zelf ben zeer benieuwd naar het team van VVT, dat op deze donderdagavond zal aantreden. Vorig seizoen speelde VVT ook al thuis voor de beker tegen SV Sluis. Het werd toen een monsterzege voor de Terneuzenaren: 10-1 !! We zullen zien wat deze wedstrijd ons zal brengen. Ik wens in ieder geval de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel succes met hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2021-2022!!       

    Harry Brouns