• VOORBESCHOUWING VAN BEKERDUEL SV SLUIS – VVT

Op zondag 18 september aanstaande zal onze 1e selectie hun 3de bekerduel spelen. Het wordt een uitwedstrijd tegen SV Sluis. VVT heeft in zijn poule al 2 wedstrijden gespeeld, namelijk uit tegen SV Oostburg: 0-9!, en thuis tegen SDO’63: zelfs 10-0! SV Sluis heeft ook al 2 wedstrijden achter de rug: uit tegen SDO’63: 0-7, en thuis tegen SV Oostburg: 2-1. Beide ploegen hebben dus 6 punten uit 2 wedstrijden, maar VVT staat toch op de 1e plaats, wegens een beter doelsaldo: +17, tegen +8 voor SV Sluis. Een gelijkspel zou dus al volstaan voor VVT om als eerste te eindigen in deze poule. De andere 2 ploegen uit deze bekerpoule, SV Oostburg en SDO’63, hebben nog geen punten behaald. Het moet mogelijk zijn voor de jonge ploeg uit Terneuzen, om deze wedstrijd winnend af te sluiten en als eerste te eindigen in deze poule. SV Sluis komt in dit seizoen 2022-2023 uit in de 4de klasse A van het zondagvoetbal. In het afgelopen seizoen eindigde deze ploeg op een verdienstelijke 3de plek, achter kampioen Hontenisse en Ria Westdorpe. We zullen zien hoe het onze mannen zal vergaan op zondag 18 september in Sluis, en ik wens dan ook de gehele selectie en de technische staf ontzettend veel succes met hun 3de bekerwedstrijd!! De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en de scheidsrechter is dhr. R. Koster.