• Op donderdagavond 12 mei aanstaande zal ons 1e team een uitwedstrijd spelen in en tegen Clinge. Deze streekderby zal om 19.15 uur beginnen. Op zondag 8 mei speelde Clinge nog een uitduel tegen VVR en won met 1-3. VVT kwam al op zaterdagavond 7 mei in actie in een uitwedstrijd tegen vv Philippine. De Terneuzenaren gingen er met de winst vandoor: 0-1. Eerder in dit seizoen had VVT al het thuisduel tegen vv Clinge afgewerkt en met 3-0 gewonnen. In de huidige stand staat VVT op de 5de plek, met 40 punten uit 21 duels. vv Clinge staat op de 7de plaats, met 32 punten uit 21 wedstrijden.

VVT bereidt zich langzaamaan voor op de nacompetitie, en vv Clinge kan het seizoen ook rustig uitspelen, want zij staan wel op een veilige plek. Het zal op donderdagavond vooral om de eer gaan. Beide clubs willen natuurlijk winnen! We hopen op goed weer en op een prettige en sportieve wedstrijd. Ik wens dan ook de gehele selectie en de technische staf van VVT ontzettend veel succes met hun missie in Clinge!!