• VOORBESCHOUWING VAN HET DUEL HELLEVOETSLUIS – VVT

Op zaterdag 25 november aanstaande, zal onze 1e selectie een uitduel spelen tegen vv Hellevoetsluis. De wedstrijd zal om 15.00 uur beginnen, en de scheidsrechter zal dhr. K. Konings zijn. Op zaterdag 18 november zou de ploeg van vv Hellevoetsluis een uitwedstrijd hebben moeten spelen tegen DBGC, maar dat duel werd afgelast. Op diezelfde zaterdag 18 november kon VVT, dankzij hun kunstgrasveld, wel spelen. Hun thuisduel tegen vv Serooskerke eindigde in een 3-1 overwinning. Dat bleek achteraf een zeer belangrijke overwinning te zijn en de bijbehorende 3 punten waren zeer welkom. Door deze uitslag steeg de ploeg van trainer Hubert van den Hemel van de 10de naar de 7de plek op de ranglijst, met 9 punten uit 8 wedstrijden. vv Hellevoetsluis bleef op de 4de plek staan in de rangschikking, met 16 punten uit 7 duels. Het zal zeker geen gemakkelijke opgave worden voor de ploeg uit Terneuzen, maar we hadden ons voorgenomen om onze huid duur te verkopen. Op zaterdag 18 november werd de topper in deze klasse tussen SVOD’22 en Heinenoord op het laatste moment afgekeurd door de scheidsrechter, zodat nog niet bekend is in deze klasse wie de 1e periodetitel gaat binnenhalen. Ik wens de gehele selectie van VVT en de technische staf ontzettend veel succes met hun uitwedstrijd tegen vv Hellevoetsluis op zaterdag 25 november! Ik kan zelf niet aanwezig zijn op de zaterdagen 25 november en 2 december vanwege familieverplichtingen.

De stand in deze klasse is voorafgaand aan zat. 25 nov. als volgt:

MZC’11

VVT