• Op zondag 28 november 2021 speelde VVT een thuiswedstrijd tegen vv Hoeven. Als VVT deze wedstrijd zou weten te winnen, dan zouden  ze goed mee blijven doen voor de bovenste plekken. Onze selectie was compleet, inclusief de teruggekeerde Rob de Pooter, die zijn 2 wedstrijden schorsing erop had zitten. De weersomstandigheden waren niet ideaal. Aan het eind van de 1e helft begon het dan ook te regenen. Tijdens de tweede helft moest ook de veldverlichting aan.

De wedstrijd begon om 14.30 uur, en de scheidsrechter was dhr. Niels Francke. De eerste minuten van het duel kenmerkten zich door een enorm aanvallende thuisploeg. In de 3de minuut een kans voor Hakan Basagac, maar de keeper van vv Hoeven, Arthur Raaymakers bracht redding. De bezoekers waren bij enkele schaarse uitvallen toch wel gevaarlijk. De eerste 15 minuten speelden zich vooral af op het middenveld. De ploeg uit Hoeven oefende veel druk uit op de spelers van VVT. In de 22e minuut viel bijna de 0-1 voor vv Hoeven uit een kopbal van dichtbij! vv Hoeven begon het aanvallend langzaam over te nemen van de thuisclub. In de 24e minuut noteerde ik een mooi schot van Jeremie Noa vanaf rechts, maar de keeper van vv Hoeven bracht redding. In de 27e minuut reageerde vv Hoeven, via een snelle uitval op rechts, maar een resultaat kon nog net verhinderd worden. Maar in dezelfde minuut was het toch raak voor onze gasten: uit een corner scoorde Joost Blaauwhof de 0-1 voor vv Hoeven! En nauwelijks 2 minuten hierna was het al bijna 0-2, bij wéér een gevaarlijke en snelle uitval van de bezoekers. VVT probeerde er van alles tegenover te stellen, maar voorlopig zonder resultaat. In plaats van de 1-1, viel in de 32e minuut de 0-2 voor vv Hoeven, toen wederom bij een snelle uitval Stijn Kerstens de bal goed aannam, onze keeper Jeremy Geensen, die zijn doel was uitgekomen, kon omspelen, en de bal daarna in het net van de thuisclub liet belanden! VVT probeerde in de 36e minuut te reageren, toen Sinan Coban een inzet vanaf links afleverde, die echter nét voor langs ging. Nauwelijks 4 minuten hierna wéér een harde inzet van dezelfde Sinan Coban, maar de keeper van vv Hoeven bracht wederom redding. Het wilde gewoonweg maar niet lukken bij onze mannen. Vlak voor de rust keerde de hoop bij VVT iets terug, toen Devano Riemens in de 43e minuut met een hard schot voor de aansluitingstreffer zorgde: 1-2! In de 44e minuut nog een gele kaart voor Patrick Suijkerbuijk van vv Hoeven. Beide ploegen gingen met 1-2 de rust in.

Na de thee begon VVT wederom enorm aanvallend, maar liepen zich toch vaker vast op de stugge verdediging van vv Hoeven. In de 48e minuut een blessurebehandeling voor Jamie Rademaker. 3 Minuten later zag ik een goede redding van de keeper van vv Hoeven, die duidelijk zijn dag had. Niet veel later viel de volgende klap voor VVT: Rick Braspenning, die goed vrij stond, scoorde de 1-3 voor vv Hoeven! De uitploeg speelde de ballen vaak goed diep, en daar had de defensie van VVT toch veel problemen mee. VVT wankelde in deze fase bij veel gevaarlijke uitvallen van de ploeg uit Hoeven. In de 57e minuut een gele kaart voor Jurgen Pertijs van vv Hoeven, wegens een pittige overtreding. VVT bleef maar proberen, maar kon de openingen niet vinden. In de 60e minuut ook een gele kaart voor Bert den Hamer van VVT. 3 Minuten daarna een schot van Hakan Basagac, maar de keeper van vv Hoeven redde bekwaam. Toen volgde er een enorme aanvalsgolf van VVT, en in de 65e minuut moest de keeper van de uitploeg wederom in actie komen om een doelpunt van VVT te verhinderen. In de 68e minuut weer een gele kaart voor vv Hoeven. Deze keer was het Ralf van de Riet, die de zondaar was. 2 Minuten hierna een goed genomen vrije trap, genomen door Marc Verwei, maar die belandde recht in de handen van de keeper van vv Hoeven. Langzamerhand begon de uitploeg het tempo een beetje uit de wedstrijd te halen. Ondanks alle pogingen van VVT, kwam onze ploeg er gewoonweg niet doorheen. In de 71e minuut lanceerde Jeremie Noa nog een hard schot, dat via de buitenkant van de paal van het doel van vv Hoeven, over de achterlijn verdween. Bij de bezoekers kwam Estienne Kerstens in het veld, en hij verving Erwin Roks. VVT had ook gewisseld: Jamie Rademaker er uit, en Rob de Pooter er in. In de 84e minuut leverde diezelfde Rob de Pooter een goede voorzet af, maar niemand van VVT liep er tegenaan! Bij vv Hoeven verliet Rick Braspenning het veld, en werd vervangen door Bjorn Wink. In de 92e minuut kwamen er in het 16 metergebied van vv Hoeven 2 spelers met de hoofden tegen elkaar, gelukkig voor beiden zonder gevolgen. De wedstrijd zat erop, en om de één of andere reden zat het er vandaag voor de spelers van VVT niet mee! Inzet was goed, maar de tegenstander profiteerde van enkele snelle uitvallen! Een gevoelige nederlaag voor ons team, dat er nu weer vol tegenaan moet gaan om bij te blijven bij de bovenste ploegen! Wanneer er weer gespeeld kan worden, weet op dit moment nog niemand. De coronaperikelen spelen een grote rol, ook in het amateurvoetbal. Zo snel als er duidelijkheid is, dan hoort u dat wel. De wedstrijden Clinge-HVV’24, en Steen-vv Philippine waren afgelast. Er werd wel nog gespeeld op 4 andere velden. Hier volgen de uitslagen: Sprundel-UVV’40: 3-1!, VVR-Zundert: 1-3, Victoria’03-Schijf: 4-0, en Groen Wit-DSE: 5-2!

De stand in deze 3de klasse A is na vandaag als volgt:

HVV’24

Clinge